AKADÁLYMENTES VAKBARÁT VÁLTOZAT

Történelem

Önkormányzat
Rendeletek
Helyi adók
Hírdetmények
Nyilvántartás
Településrendezés
Választások

Elérhetőség
Közlekedés
Turizmus

.
Untitled Document

Közérdekű hírek Vállalkozásoknak

SZABAD VÁLLALKOZÁSI ZÓNA HATÉKONY IGÉNYBEVÉTELE
Tiszatardos is a szabad vállalkozási zóna része lett. Kormányzati segítség Borsod-Abaúj-Zemplén megyének. A kormány ezzel kiemelt segítséget nyújt a térségnek.
Hosszú évek után, a baloldali üres szavak után, végre kézzel fogható tettek vannak. Adókedvezményt, fejlesztési támogatást és adminisztrációs segítséget kaphatnak azok a vállalkozások, amelyek új beruházást hoznak a térségbe, új fejlesztést hajtanak végre és munkahelyet teremtenek itt.

A kormányzati program fejlesztési, beruházási, foglalkoztatás- és adópolitikai kedvezményeket nyújt. Ennek köszönhetően több lehet a munkahely, erősödhet a térségünk versenyképessége.
A vállalkozások fejlesztési adókedvezményt kaphatnak 100 milliós beruházás végrehajtása és a zónában való működetése esetén. Minden új munkavállaló után 2 évig nem kell szociális hozzájárulási adót fizetni, a harmadik évben is csak 14,5 százalékot a 27 százalék helyett 100 ezer forintos bruttó bérig. Emellett 100 ezer forintig szakképzési hozzájárulást sem kell fizetni.
Minden új munkahely létrehozásához 400 ezer forintos támogatást kap a vállalkozó.


Módosult Iparűzési AdóTervezte: T.L. 2015  © Tiszatardos Község Önkormányzata